Desi in acte inca sunt casatoriti, relatia dintre Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu s-a racit. Ea sta la Istanbul, impreuna cu cei doi fii ai lor, Damian si Dominic. El a revenit la Chisinau, unde s-a concentrat pe cariera sa muzicala.

 

 

 

 

 

 

Iata ce declara Vasile pentru perfecte.md: "Intre mine si Cristina, de la o vreme, lucrurile nu mai sunt cele pe care mi le-am dorit la inceputul relatiei. La inceputul acestui an, m-am mutat inapoi la Chisinau, pentru ca ne-am separat. Suntem in continuare casatoriti in acte, insa nu mai formam un cuplu si nu mai stam impreuna."

 


 

 

 

 

 

Desi cei doi nu mai formeaza un cuplu, au doi baieti impreuna, iar Vasile isi face griji pentru ei: "Cristina mi-a demonstrat nu o singura data ca interesele ei sunt mai presus pana si de grija fata de copii. Nu sar cu acuzatii impotriva ei, insa din momentul in care ne-am separat, eu nu mai am acces la cei doi copii ai mei, la care tin extrem de mult. Nu ma mai intereseaza viata ei personala, din moment ce nu mai suntem impreuna, insa imi fac mereu griji pentru copii, pe care vreau sa-i vad cum cresc, sa le fiu alaturi in cele mai frumoase momente, sau atunci cand au nevoie de mine." spune Vasile.

 

 

 

 

 

Acum, tanarul tatic se concentreaza pe sport, pe care il practica sistematic, dar si pe partea profesionala, muzica, piese si videoclipuri: "Revenit acasa, cum am mai declarat, am multe planuri pentru cariera mea profesionala si sper foarte mult sa reusesc sa-i surprind pe toti cei care ma urmaresc. Viata personala este deocamdata mai jos in lista de prioritati, pentru ca cei mai importanti acum sunt copiii mei, Damian si Dominic."

 


 

 

 

 

 

Contactata pentru a comenta declaratiile lui Vasile, Cristina a venit cu un raspuns uimitor, vezi AICI ce declara bruneta.

 

 

 

 

 

 

 

Amintim ca Vasile Macovei s-a casatorit cu Cristina Bolboceanu in aprilie 2015. Ei au doi baieti: Damian si Dominic.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/VasileMacovei, Facebook.com/CristinaBolboceanu

Perfecte