Ei bine, iata ca, de data aceasta, totul pare sa se fi sfarsit definitiv. Potrivit presei internationale, Gerard Butler si Morgan Brown si-au spus „adio” dupa o relatie on-off de trei ani. Chipurile, despartirea ar fi venit la intoarcerea acestora din vacanta din Mexic, unde au mers pentru a-si da seama daca mai merita sa lupte pentru relatia lor.

 

 

Vestea despartirii a fost facuta publica de catre un apropiat de-al lor, pentru publicatia ”The Sun”: ”Au mers in Mexic pentru a vedea daca isi pot salva relatia, insa amandoi au considerat ca e mai bine sa mearga fiecare pe drumul lui in viata”.

 

 

 

Asadar, dupa trei ani, Gerard (47) e din nou un barbat singur, hotarand ca Morgan nu este femeia care-l va face sa-si puna pirostriile. De altfel, tocmai acesta pare sa fi fost motivul despartirii lor, faptul ca Gerard nu simtea sa faca pasul cel mare alaturi de Morgan (40), desi aceasta si-ar fi dorit foarte mult sa-i fie sotie si sa-i daruiasca copii.

 

 

”Le-a spus prietenilor ca pur si simplu nu poate merge mai departe cu aceasta relatie. Gerry o iubeste pe Morgan, dar lucrurile nu mai functionau intre ei.”, a declarat o sursa pentru publicatia amintita anterior.Amintim ca Gerard a fost vazut in compania lui Morgan, pentru prima oara, in anul 2014, iar de atunci au avut o relatie presarata cu despartiri scurte, aventuri si vacante exotice pe post de impacare. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro