Vin Diesel a venit la un eveniment insotit de copiii sai, iar imaginile fac deliciul fanilor. Caasatorit din 2007 cu Paloma Jimenez, o frumusete bruneta cu origini Mexicane, Vin Diesel se poate mandri cu o familie superba. Cei trei copii pe care ii au impreuna sunt adorabili, iar fotografiile in care apar impreuna arata ca micutii au mostenit tot ce era mai frumos in parintii lor.

 

 

 

Hania, fiica actorului, este cea care a atras atentia cel mai mult. Fetita de 9 ani seamana cu mama sa si a mostenit de la ea trasaturile de model, in timp ce parul cret o face sa fie absolut adorabila. Vin Diesel si Paloma mai au impreuna un baietel, in varsta de 7 ani si o a doua fetita, de doar 2 anisori.

 

 

 

"I-am pus numele fetitei noastre in amintirea lui, o va chema Pauline. Cand ea s-a nascut, i-am simtit prezenta in camera si asa am simtit ca il voi onora, ca va fi mereu o parte din familia mea", povestea in trecut Vin Diesel, conform Hollywood Reporter, facand referire la regretatul sau coleg, Paul Walker.

 

 

Perfecte