Cine nu asteapta vara, pentru a profita din plin de vacanta?! Daca majoritatea aleg sa mearga traditional la mare, se pare ca altii sunt mai curajosi si aleg destinatii mai neobisnuite.


Iata in ce colturi ale lumii calatoresc vedetele din Moldova, in aceasta vara. 

 

 

Adrian Ursu si-au luat zborul in aceasta vara catre Statele Unite. Artistul a vizitat zona Paradise din Washington, acolo unde a gasit si zapada in toiul verii.  

 

 

 

 

Desi calatoreste pe parcursul intregului an, pentru vacanta de vara bloggerita Diana Mocanu  a ales sa mearga in Portugalia. De acolo isi rasfata fanii cu peisaje de vis si poze pline de culoare.   


 

 

 

In acasta vara, Olia Tira a mers pe meleagurile Afroditei. Interpreta a ales sa se relaxeze in Paphos, oras numit si  “salasul zeilor”, dar si una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din Cipru. 

 

 

 

 

 

Din vacanta, in vacanta, dupa ce in luna iunie s-a relaxat pe plajele insorite ale Turciei, in luna iulie Anastasia Fotachi si-a propus sa exploreze locurile minunate ale Italia. Se pare ca acolo modelul se poate bucura din plin de mare, soare si, mai ales, de shopping. 

 

 

 

 


Romina Spinu mai are putin pana cand va deveni mama, asa ca nu a plecat prea departe de casa. Impreuna cu sotul ei  se relaxeaza in Grecia. Cei doi se bucura de cateva zile romantice petrecute intr-un peisaj idilic. 

 

 

 

 

Karisma isi petrece vacanta alaturi de fetita ei in Tenerife, Spania. Aceasta destinatie se pare ca i-a trezit amintiri din copilarie. Acum 20 de ani vedeta a fost in vacanta alaturi de familie exact in acelasi loc.  

 

 

 

 

Si Natalia Duminica se afla acum in vacanta. Frumoasa dansatoare posteaza fotografii sexy dintr-o destinatie pe care a preferat sa o pastreze secreta.

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com


Perfecte