Intr-o lume plina de prejudecati si norme sociale este extrem de dificil sa fii diferit. Fiecare dintre noi are ceva de obiectat fata de lucrurile care sunt diferite, iar cei care poseda alte trasatrui decat cele normale, de cele mai multe ori ajung sa fie izolati.

 

 

Industria fashion joaca un rol important in stabilirea standardelor frumusetii. Pentru a ajunge model, regulile sunt foarte stricte, desi in ultima perioada situatiile si standardele sunt mai permisive. Principiile au fost modificate de femei care au demonstrat ca iis iubesc corpul asa cum este el.

 

 

 

 

Un astfel de model este Lolita, care este cunoscuta pentru pielea foarte inchisa la culoare, o piele superba. Aceasta isi spune "Black Hannah Montana", iar de cele mai multe ori spune despre ea ca este o papusa Barbie. Chiar daca exista in continuare reguli in aceasta industrie, modele precum Olivia Campbell, Ashley Graham, Bishamber Das, Philomena Kwao si multe altele au oferit un exemplu si au modificat un pic regulile. Pe contul de Instagram publica imagini cu ea, iar de cele mai multe ori alege sa spuna ca a renuntat sa se mai gandeasca la ce spun oamenii despre ea.

 

 

protv.ro