Candva era una dintre cele mai iubite actrite Disney. Anii care au trecut nu i-au adus o cariera de succes si stabila la Hollywood, asa cum toti prevedeau, ci o cale pavata spre esec. Bella Thorne (19) le calca pe urme altor copii – minune care au cazut prada drogurilor si alcoolului. Macaulay Culkin, Lindsay Lohan sau Amanda Bynes sunt doar cateva nume dintre cele care promiteau o cariera de succes in cetatea filmului, dar care au esuat refugiindu-se in droguri si alcool.

 

 

 

 

Din pacate, Bella Thorne pare sa fie pornita pe acelasi drum. Desi a primit un rol intr-un serial online, numit ”Famous in love”, Bella nu pare sa profite de sansele oferite. in toate ipostazele surprinse recent, actrita de 19 ani apare bauta si drogata.Zilele trecute, de exemplu, aceasta a fost prinsa de paparazzi pe cand petrecea de zor in compania lui Scott Disick.

 

 

 

In una dintre imagini, Bella apare fumand dintr-o tigara suspecta, care parea a fi  un joint. De altfel, nu e prima oara cand aceasta ar fi fost prinsa drogata. in urma cu cateva saptamani, paparazzi au fotografiat-o in ipostaze asemanatoare. 

 

 

 

Asa arata Bella atunci cand era "curata" si cuminte.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.com