Galichida sau Ida Galich are 28 de ani si este o vloggerita care a ajuns virala pe Internet datorita filmuletelor amuzante pe care le posteaza, parodiind atat relatiile dintre femei si barbati, cat si cele dintre prietene. 

 


 

 

Ida si-a organizat o nunta ca in poveste si chiar daca s-a transformat intr-o adevarata printesa pentru o zi, aceasta nu a renuntat pentru nicio clipa la fanii sai si a distribuit filmulete chiar din timpul nuntii. In unul dintre acestea, vloggerita a marturisit ca a purtat tocmai cinci rochii de mireasa.  

 

 


 

 

Si daca prin partile noastre, mirii asteapta filmuletul de la nunta timp de cateva luni, vlogerita si alesul inimii sale, Alan, dar si fanii acesteia se pot bucura de imagini la doar doua zile de la eveniment. 

 

 

@sergeiandreev уже смонтировал наше видео ❤️🙈 не верится, что свадьба была всего полтора дня назад! Не устану благодарить своих близких за этот светлый праздник 🙏 @sergeiandreev спасибо , золотой человек! За все твои старания, вы бы видели КАК мне было плохо в день торжества, а по видео и не скажешь! ❤️ любовь ! Пообещай, что будешь снимать абсолютно все важные события в моей жизни : рождение детей, годовщину, 4 млн подписчиков 😂 обняла!

A post shared by Ида Галич (@galichida) on May 14, 2018 at 11:15am PDT

 


 

 

Sursa foto, video: Instagram.com

Perfecte