Dayanara Torres, Miss Univers 1993, care a devenit ulterior actrita si prezentatoare TV, a dezvaluit, pe pagina ei oficiala de Instagram, ca a fost diagnosticata cu melanom. Melanomul e cea mai periculoasa forma de cancer de piele, relateaza CNN.

 

 

 

 

Torres, care e originara din Puerto Rico, a spus ca medicii i-au pus acest diagnostic dupa ce s-a dus la un consult, speriata de forma neregulata a unei alunite care ii aparuse in zona din spate a genunchiului. In urma unui control de specialitate, medicii i-au spus ca e vorba de cancer si ca boala a evoluat rapid.

 

 

 

 

„Astazi am vesti proaste… am fost diagnosticata cu cancer de piele. Dupa o biopsie si o a doua operatie rezultatul este, din pacate, pozitiv. Acum asteptam sa vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au indepartat o mare portiune din partea din spate a genunchiului si, de asemenea, au indepartat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se raspandise deja boala. Sper ca nu s-a mai raspandit in alte zone sau organe.”, a scris Torres pe contul ei de Instagram. Torres are 44 de ani.

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/dayanarapr

Perfecte