De-a lungul anilor, starul din ”House of Cards” a negat cu vehementa zvonurile ca ar fi gay. Totusi, actorul s-a vazut nevoit sa emita un comunicat oficial in care sa-si recunoasca orientarea sexuala si sa precizeze ce l-a facut sa nu vorbeasca niciodata despre viata lui amoroasa.

 

Kevin spacey a marturisit ca este homosexual, validand, astfel, toate zvonurile care l-au inconjurat de-a lungul carierei sale publice. El s-a vazut nevoit sa-si recunoasca orientarea sexuala dupa ce a fost acuzat de catre actorul anthony Rapp ca i-a facut avansuri pe cand avea o varsta destul de frageda.

 

 

Actorul a emis, asadar, un comunicat oficial, pe care l-a publicat pe contul lui de twitter, in care i-a cerut iertare lui anthony, recunoscand totodata faptul ca e homosexual si ca a avut, de-a lungul anilor, relatii cu mai multi barbati. ”Ii port un respect deosebit actorului Anthony Rapp si sunt terifiat sa-i aud povestea. Sincer, nu-mi amintesc de intalnirea noastra, dat fiind faptul ca au trecut peste 30 de ani. Dar daca m-am comportat asa cum a povestit el, atunci ii datorez scuze pentru ceea ce pare a fi un comportament impropriu al unui betiv. Povestea asta ma incurajeaza insa sa povestesc si despre alte lucruri care se-ntampla in viata mea. Stiu ca exista povesti si zvonuri despre viata mea personala, alimentate de faptul ca sunt foarte protector cand vine vorba despre viata mea personala. asa cum stiu apropiatii mei, de-a lungul vietii mele am avut relatii si cu barbati si cu femei. am iubit si am trait momente romantice cu barbati si aleg acum sa ma consider homosexual“, a declarat Kevin Apacey.

 

 

Kevin Spacey, nascut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune si cinema. Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, starul hollywoodian castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele „Suspecti de serviciu/ The Usual suspects“ (1995) si „American Beauty“ (1999). A jucat in filme precum „Se7en”, „La Confidential”, K-Pax” si „The Men Who stare at Goats”. Din 2013, joaca rolul principal in serialul „House of Cards“, potrivit adevarul.ro.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro