Timp de doua sezoane X-Factor, Stefan Banica a stat la masa juriului alaturi de Horia Brenciu si Delia. Se pare insa, ca noul sezon va veni cu schimbari la care nu se astepta nimeni. Nu stim cine a venit cu initiativa, dar este cert ca,  iubitul Laviniei Parva, urmeaza sa fie inlocuit.

 

 

 

 

Noul sezon care se va difuza in toamna va fi filmat in aceasta perioada, iar astazi se va anunta oficial care dintre cei trei jurati de la „X Factor” va fi inlocuit si ce alta vedeta va aparea pe post.  Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sina au fost juratii celui de-al doilea sezon, iar al treilea sezon i-au avut ca jurati pe Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman.

 

Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina

 

 

 

Delia Matache, Cheloo si Dan Bitman

 

 

 

 

 

 

 

Horia Brenciu, Delia Matache si Stefan Banica jr.

 

 

 

Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. in ianuarie 2006 Stefan s-a casatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a nascut pe 15 decembrie 2007 o fetiata pe nume Ana Violeta. In octombrie 2013 Stefan Banica si Andreea Marin au divortat. Din 2013 Stefan Banica este intr-o relatie cu cantareata Lavinia Parva. 


 

Sursa foto: Google.com

libertatea.ro