Samir Loghin a decis sa treaca si el prin aceasta experienta, nu o data ci de trei ori. Ultimile doua tatuaje fiind facute intr-un interval de timp foarte scurt.

 

Se spune ca daca ti-ai facut un tatuaj, cu timpul nu te poti opri. Se pare ca, in ceea ce-l priveste pe Samir, este pe cat se poate de adevarat. Solicitat de Perfecte.md artistul ne-a spus cate ceva despre tatuajele pe care le poarta.

Acum un an , artistul isi facea primul tatuaj: cheia Sol care avea ca continuitate o cardiograma. Iata ce ne-a dezvaluit artistul despre insemnatatea acesteia. 

Samir Loghin: Muzica este viata mea, iar acest tatuaj spune totul. 

 


 

Cel de-al doilea tatuaj pe care si l-a facut cu o saptamana in urma reprezinta o cheita care se afla intr-o zona mai intima, in partea de jos a abdomenului.

S.L.: Cheita semnifica valoarea libertatii interioare, independenta, dar si luarea deciziilor importante in viata. Pentru mine cheita mai are o insemnatate, dar este vorba despre ceva personal, asa ca pastrez pentru mine.

 

 

La numai o saptamana de la ultimul tatuaj, artistul a decis sa-si mai faca unul, care acopera mai multa piele si reprezinta un copac, cu radacini, dar si pasari zburatoare. Samir ne-a dezvaluit ca acest tatuaj inca nu este complet si urmeaza sa mai adauge cateva elemente. 

S.L: Fiecare parte a tatuajului reprezinta ceva, incepand cu radacinile si finisand cu pasarile ce se desprind de pe crengi si zboara.Niciodata nu uita de radacini, de unde ai inceput, dar nu trebuie nici sa uiti sa cresti doar in sus, asemeni unui copac si chiar daca acesta intr-o zi se opreste din crescut sa nu uiti sa faci doar lucruri bune, sa ramai curat in suflet. 


 

P: Cat de dureros a fost procesul baterii tatuajului? Care dintre cele trei tatuaje te-a durut cel mai mult?

S.L. Fiecare tatuaj a durut. Totusi cel mai dureros si aproape insuportabil a fost cheita, aplicata pe partea de jos a abdomenui, aceasta fiind una dintre cele mai sensibile zone.

 

P: Te opresti aici cu tatuajele sau esti hotarat sa mai faci si altele? 

S.L: Pana cand nu am in plan, dar cine stie...

 

Artistul nu cunoaste care este pretul tatuajelor sale, toate trei fiind executate de o prietena apropiata. 

 

Sursa foto: Arhiva personala*

Perfecte