Modelul si prezentatoarea TV, Doina Stratan, este insarcinata. Tanara a hotarat sa-si impartaseasca bucuria prin intermediul Instagramului. Aceasta a postat o poza in care apare intr-o rochie neagra, mulata, care-i accentueaza perfect burtica de gravida.

 

 

 

 

De asemenea, tanara a postat un video in care apare entuziasmata la maxim. Aceasta si-a ascuns sarcina ceva vreme, deoarece burtica este proieminenta, se intelege ca termenul este deja mare. 

 

 

 

 

La poza publicata, Doina a scris: „Cea mai frumoasa silueta probabil, pe care o poate avea o femeie implinita. OURbabygirl.” Comentariile au curs navala, prietenii virtualia, chiar si unii oameni apropiati au ramas uimiti: „Doinaaa, atat de neobisnuit sa te vad asa! Ma bucur mult, stiu ca iti doreai demult! Sa fiti sanatoase!”, „Tare frumusica. Felicitari. Aveam eu o presupunere ca ascunzi in burtica o comoara (instinctul matern).La moment am si eu o comoara atat de minunat cand se misca si vezi pe zi ce trece cum creste burtica”, „Felicitari si sarcina usoara”, sunt doar unele din zecile de comentarii adunate. 

 

 

 

Intervievata de noi, Doina a dezvaluit: „Va trebui sa nasc in luna august, sarcina de fapt nu am ascuns-o in plinul sens al cuvantului, doar mi-am protejat bebelusul pana la o anumita perioada, de multe discutii, intrebari, presupuneri ect. A fost un copil dorit si asteptat atat de noi parintii cat si de cei apropiati, nasii. Deja il iubesc enorm si vreau sa il ocrotesc de toti si de toate. Este o fetita, foarte activa , si cu care deja comunicam foarte mult si avem o relatie foarte strinsa. Ma simt minunat in postura de mamica,  am o sarcina cum nici nu am visat si asta este minunat.”

 


 

Sursa foto: instagram.com/doinastratan

Perfecte