Potrivit publicatiei ”Heat World”, Kate Moss isi doreste cu ardoare un al doilea copil, motiv pentru care are de gand sa renunte la stilul de viata caracteristic, in care noptile pierdute si consumul de alcool dau tonul, si sa opteze pentru unul mai sanatos. Chiar prietenii supermodelului au fost cei au dat-o de gol, dezvaluind ca aceasta are un centru de reabilitare la care se interneaza de fiecare data cand vrea sa ajunga pe drumul cel bun.

 

 

 

Kate isi doreste de multi ani un al doilea copil. Ea a realizat ca e ultima sansa de a avea un copil si vrea sa incerce. sa devina sanatoasa e calea prin care ar face sa se intample, iar ea chiar are sperante. (…) Merge la aceste clinici, unde isi ”reseteaza” organismul dupa o perioada mai nebuna. Bea numai smoothie-uri, face sauna cu infrarosu si nu bea nimic mai tare decat un ceai negru”, a declarat un apropiat pentru publicatia amintita anterior.

 

 

 

 

Un altul a confirmat ca aceasta isi doreste de mai mult timp un al doilea copil si ca, la un moment dat, Kate s-a gandit sa-l roage pe Jamie Hince (n.r. fostul sot) sa mai faca un copil, simtind ca sunt ultimii ani in care ar mai putea face asta. Din fericire, in viata modelului a intrat contele Nikolai von Bismarck, in varsta de doar 31 de ani, care-si doreste un copil cu Kate. ”El e dornic sa aiba un copil”, a marturisit respectivul prieten. Momentan, Kate Moss n-a tratat aceste zvonuri, asadar nu stim daca situatia este una reala. Cert e ca-n ultimele luni, supermodelul a incercat sa se dedice mai mult relatiei cu contele Nikolai von Bismarck, dat fiind faptului ca la inceputul acestui an au fost despartiti cateva luni, timp in care el a fost internat intr-o clinica de reabilitate din cauza consumului excesiv de alcool, indus – evident – de stilul de viata al iubitei lui. Kate Moss este deja mama, avand o fata adolescenta, in varsta de 14 ani, din mariajul cu Jefferson Hack. Lila Grace este copia fidela a supermodelului, urmand-o chiar si-n cariera!

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine