Aceasta a publicat pe retelele de socializare o imagine de tip, inainte si dupa, cu o diferenta de doi ani. Anfisa Chehova le-a dezvaluit prietenilor virtuale cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme.

 

 

 

"Prima fotografie a fost facuta acum doi ani, eram pe o plaja din Bali. Nu aveam atat de multe kilograme pentru ca deja reusisem sa slabesc binisor (cand aveam 90 de kilograme nu pozam in costum de baie), iar in a doua poza cantaresc cu 20 de kilograme mai putin. 

 

Acea calatorie a insemnat mult pentru mine: am inceput sa practic yoga si sa lucrez asupra mea de doua ori mai mult, dar nu pentru a slabi. SI atunci, si acum nu sufar sa ma limitez fortat in alimentatie, sa ma antrenez pana nu mai pot si sa am acele ganduri urate: "De ce mananc acest lucru? Cum sa slabesc? Cum sa nu mananc? si Trebuie sa fac mai mult sport!". 

 

 

 

Corpul meu a inceput sa se schimbe dupa ce mi-am schimbat modul meu de a gandi. Nu mi-am pus drept scop sa slabesc, dar mi-am dorit enorm sa gandesc diferit si sa fiu fericita. 

 

Iar un om Fericit nu are ganduri toxice. Am inceput sa-mi iubesc corpul, iar dupa, acesta fara prea mari eforturi sau limitari, mi-a raspuns cu aceeasi moneda. Nu este un drum usor de parcurs, pentru ca munca asupra modului de gandire este uneori mai grea decat cea din sala de forta. In schimb, efortul interior, schimba pentru totdeauna nu doar corpul ci si calitatea vietii!" a adaugat vedeta. 

 

  

 

 

 

 

Asa arata inainte Anfisa:

  

 

 

 

Sursa foto: Istagram.com/Achekhova

Perfecte