Fiecare dintre ei lucreaza intens pentru un trup fara de cusur, iar rezultatele sunt la nivel. Tinerii sunt printre cele mai cotate modele masculine in tarile in care s-au stabilit cu traiul.

 

Andrei CARAS sau cum i se mai spune meteorologul care a ajuns modeleste un tanar nascut in raionul Falesti. Acesta a ajuns un fotomodel de succes, la sugestia prietenilor, care l-au sustinut si incurajat. Astfel dupa ce a avut cateva prezentari in Romania, acesta a ajuns sa calatoreasca in lumea intreaga, pozand pentru reviste si branduri celebre.

  

 

In prezent acesta se afla in India, de unde posteaza zilnic imagini cu locurile pe care l-au impresionat.

 


 

 

Victor SUIU este si el din Falesti si de mai multi ani e stabilit in Dubai, unde a reusit sa devina unul dintre cele mai cotate modele masculine. Moldoveanul a reusit sa se remarce si la diverse concursuri importante, la ultimul, "Man of the World 2017" obtinand chiar locul trei. Femeile in sorb din priviri, de fiecare data cand se dezbraca.

 

 

Valeriu GUTU s-a facut cunoscut in lumea intreaga atunci cand a participat la unul dintre cele mai mari concursuri masculine de frumusete, "Mister World 2014" si a ajuns in top zece, fiind si primul primul participant al Moldovei din istoria concursului.

 

 

In prezent, acesta este stabilit in SUA, duce un mod de viata activ si a devenit un fitness guru pentru cei aproape 100.000 de fani pe Instagram. 

 
 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte