Iata un top al unora dintre cele mai frumoase modele din Moldova, care au devenit cunoscute in toata lumea.

Anastasia Zeleniuk

A studiat la Universitatea Tehnica din Moldova. Acum, lucreaza cu agentiile de moda Beauty of Moldova si Mandarina Models. Anastasia a reprezentat Moldova la 2 concursuri internationale de frumusete, unde a si primit nominatia Best Model.

 

Xenia Deli

Xenia Deli este un fotomodel din Republica Moldova, care in prezent activeaza in Los Angeles, California. Ea a aparut pe copertele unor reviste de moda notorii, printre care Elle, Vogue si Sport Illustrated.

 

Cezara Casiana

Tomenco Cezara este din orasul Sireti, Moldova, dar si-a facut studiile in Romania – Liceul Jean Monnet. Acum este model pentru Mandarina Models din Bucuresti.

 

Irina Vulpe

Irina este originara din Cimislia. A studiat dreptul la Univeritatea de Stat din Chisinau iar acum lucreaza pentru Mandarina Models, Romania.

 

Alexandrina Turcan

Alexandrina si-a inceput cariera in modelling la 14 ani, cand a fost descoperita de catre agentia ei mama, Mandarina Models din Romania, care i-a oferit o cale lunga catre piata internationala de modelling. De atunci, tanara a reusit sa apara in celebrele reviste Vogue, Elle, L’Officiel sau Harper’s Bazaar si sa colaboreze cu cele mai cotate case de moda.

 

Mariana Salaru

A studiat la Academia de Studii Economice din Moldova.

 

Natalia Onofrei
Face modeling de la 15 ani, de atunci a calatorit in Europa si Asia, dar nici America nu e departe si face parte din planurile sale. A lucrat la case de moda cu renume mondial ca Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin, Alaia, revistele Elle, Harper’s Bazaar, Glamour si altele, relateaza VipMagazin.md.

 

Olga Lelis

Olga a studiat in liceul din Tiraspol, locul unde a si copilarit. Acum lucreaza pentru agentia de modele Bareface din Emiratele Arabe Unite.

 


 
Olga Verdis

Originara din Tiraspol, actualmente locuieste in Moscova, Rusia.Ruxanda Varta A invatat in Liceul Gheorghe Asachi, din Chisinau, lucreaza pentru Mandarina Models, Romania.

 

Ruxanda Varta
A invatat in Liceul Gheorghe Asachi, din Chisinau, lucreaza pentru Mandarina Models, Romania.

 

One.ro