Potrivit starhit.ru, Natasha Koroliova a marturisit ca pana acum seimte povara grea a tradarii pe umerii sai, si asta pentru ca, ea se declara cea care a distrus casnicia fostului sau sot. Natasha considera ca cei doi aveau un mariaj si o relatie excelenta, care nu trebuiau distruse.Au trecut mai bine de 15 ani, de cand Natasha Koroliova si Igor Nikolaev s-au despartit. Cei doi si-au refacut vietile s-au recasatorit si au cate un copil.

 

 

 

 

Totusi, se pare ca artista nu poate uita trecutul si se simte vinovata ca ea a fost cea care a distrus relatia lui Igor Nikolaev cu prima sa sotie. Artista a recunoscut ca regreta enorm tot ce s-a intamplat, mai ales pentru ca inainte ca ea sa apara in viata lui Igor Nikolaev, acesta avea un mariaj fericit cu sotia lui, Elena, cu care avea o fiica Iulia. In cadrul unui show tv din Rusia, Natasha Koroliova a mai spus ca, acum cativa ani, aceasta avea o relatie de prietenie cu sotia lui Igor pe atunci. "Avea o sotie minunata. Avea mare grija de el. Era gata sa mearga prin foc impreuna cu Igor. Au fost colegi de clasa si se intelegeau de minune. Dar ce anume l-a facut sa se apropie de mine? ".

 

 

 

 

 

 

Igor Nikolaev si Natasha Koroliova au fost castaoriti timp de 13 ani. Acesta a remarcat-o in cadrul unui concurs, in anul 1990. Imediat dupa ce acunoscut-o acesta a luat-o pe Natasha in turnee, unde s-a aprins flacara iubirii. Desi Igor Nikolaev avea un comportament atasat si foarte tandru fata de Natasha, aceasta il tinea la distanta, pana cand, intr-un moment neasteptat, acesta a decis sa divorteze si sa se casatoreasca cu ea.

 

 

Sursa foto: starhit.ru

 

 

 

Perfecte