Timur Batrudinov este unui din cei mai populari si ravniti burlaci din Rusia, iar presa scrie despre el ca ar avea tot felul de relatii cu vedete din showbizul rusesc. 

 

 

 

Acum cateva luni au aparut mai multe zvonuri conform carora Timur ar avea o relatie cu Olga Buzova.

 

 

 

 

 

 

Acum insa s-ar parea ca actorul si comediantul rus petrece mult timp in compania Alionei Shishkova. 

 

 

 

Cineva din prietenii lui Timur a marturisit pentru Starhit ca acesta ar fi indragostit pana peste urechi de fosta iubita a lui Timati: "S-au cunoscut absolut intamplator intr-o cafenea, acum o luna. Lui i-a placut foarte mult ca ea nu e o papusa siliconata, ci o fata modesta, cu o frumusete naturala. Timur pare extrem de indragostit! Face pauza pentru o ora de la filmari in timpul noptii si merge la ea, apoi se intoarce la studio."


 

 

 

Apropo, Aliona si Timur au aparut anterior pe aceeasi scena, acum patru ani, cand comediantul modera concursul de frumusete Miss Rusia, iar Aliona era una din participante. Pe atunci blonda nu era atat de celebra, iar cei doi se pare ca nu au avut ocazia sa faca cunostinta, in afara concursului. Totusi, dupa un moment destul de neplacut pe scena, cand publicul din sala a ras in timp ce Aliona raspundea la o intrebare, Timur a decis sa o incurajeze si sa-i spuna ca ea e fermecatoare, dupa cum poti vedea in clipul de mai jos:

 

 

Ulterior, cei doi au participat si intr-o proiect in care mai apar si Nikolai Baskov si Anna Sedokova. Vezi secventa in care Timur flirteaza cu Aliona, de la 02:07

 

 

 

Dupa care cei doi apar intr-un video pentru vloggerul rus Dencik, care a aparut acum 3 saptamani, lucru care a amplificat si mai mult zvonurile ca cei doi ar fi impreuna:

 

 

 

 

 

Amintim ca Aliona Shishkova a devenit populara dupa ce a avut o relatie cu rapperul Timati, cu care are o fetita, Alisa.

 

 

 

 

 

Sursa foto: paparazzi.ru; strahit.ru.

 

Perfecte