Micuta are doar 6 ani si a reusit sa o detroneze atat pe Thylane cat si pe Kristina Pimenova, unele deintre cele mai cunoscute modele din lume, inca de la varste fragede.

 

 

 

Thylane avea 4 ani cand a pasit pe podium, Kristina si-a primit titlul la 9, iar Anastasia la 6 ani. Micuta rusoaica este urmarita zilnic de peste 500 000 de followeri care nu ii scapa din vedere niciuna dintre fotografii.

Anastasia a inceput sa stranga proprii sai fani inca de cand avea 4 ani si mama ei a decis sa ii creeze un cont personal de socializare. 

 

 

 

Desigur ca exista si voci care spun ca fetita are o varsta prea frageda pentru a se afla atat de mult in centrul atentiei si pentru a aparea in paginile marilor publicatii internationale.

 

 

 

Fiica fotbalistului Patrick Blondeau si a creatoarei de moda Véronikai Loubry a starnit atunci o adevarata dezbatere internationala, in copilarie, ipostazele in care a fost pozata fiind considerate neadecvate varstei. Mama sa a reactionat atunci si a postat pe pagina de socializare a fetei un mesaj prin care invinuia „persoanele rau intentionate”, care au atras atentia asupra lui Thylane. 

 


 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro