Dupa ce Selena a fost vazuta in nenumarate randuri in compania fostului sau iubit, Justin Bieber, nici starul The Weeknd, pe numele sau adevarat Abel Makkonen Tesfaye, nu a stat degeaba.

In noaptea de joi, cantaretul a fost surprins impreuna cu soferul sau si cu o femeie misterioasa. Starul a fost fotografiat in timp ce parasea un restaurant de lux din West Hollywood impreuna cu o focoasa bruneta. In timp ce Abel se afla pe bancheta din spate a bolidului sau, un Bentley alb, tanara a urcat si ea in masina.

 

 

 

 

Si nu au fost deloc singuri, caci i-au insotit inca doi barbati, dintre care unul era soferul starului. The Weekend pare sa fi trecut astfel peste despartirea de Selena. Cei doi formau un cuplu din luna ianuarie, dupa ce au fost vazuti sarutandu-se in afara unui restaurant din Santa Monica. De altfel, el a fost aproape de Selena si in perioada cu transplantul de rinichi pe care l-a facut in vara. Tot in acea perioada se pare ca Justin Bieber a reluat legatura cu fosta iubita, ingrijorat fiind de starea de sanatate a acesteia.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro