Dupa ce a fost ceruta in casatorie, Tatiana Spinu a preferat sa nu vorbeasca despre nunta sa, insa iata ca tanara a decis totusi sa impartaseasca cateva amanunte. „In februarie, la Balul de Gheata va fi inregistrarea casatoriei. Anul acesta voi fi cu regele langa mine. Nunta va fi in mai. Tot atunci va fi si cununia”, spune cuprinsa de entuziasm interpreta.

 

 

 

Viitorii miri si-au ales si nasi pe masura, un cuplu deschis, energic si foarte petrecaret, format din cosmetologul Mariana Fulga si sotul sau, Mihail. Despre alegerea facuta, satena povesteste: „Cu ei am facut cunostinta la petrecerele Perfecte.md, apoi ne-am vazut pe la zile de nastere.” Foarte emotionata, aceasta a mai adaugat: „Suntem de aceeasi varsta, eu sunt un pic mai mare decat nasa, in schimb, nasul e cu mai multa experienta.”

 

 

 

 

Cuplul  se pare ca e foarte incantat de viitorii fini, Mariana marturisind: „Noi suntem motivati sa devenim un exemplu, pentru ca a fi nasi nu e un lucru foarte usor. Tatiana e cea mai buna prietena a mea, in schimb, cu Andrei ne-am cunoscut exact atunci cand au venit sa ne intrebe daca ne dorim sa fim parintii lor spirituali.” 

 

 

Sursa foto: google.com 

Perfecte