In mod surprinzator, motivul principal nu e legat de starea lui de sanatate. Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, in varsta de 73 de ani, a suferit un infarct de curand, iar acest lucru il impiedica sa ajunga in Londra pe 19 mai, unde ar fi trebuit sa isi duca fiica la altar, in Capela St. George. Desi starea lui de sanatate este stabila, scrie People.com, doctorii nu ii permit sa calatoreasca din America spre Europa, unde va avea loc evenimentul.

 


De ce tatal lui Meghan Markle nu ajunge la nunta
 
Din pacate, fosta actrita nu are o relatie prea buna cu tatal ei, dar, dupa cum a declarat in nenumarate randuri, a invatat sa ii accepte defectele si chiar sa treaca peste diferentele dintre ei, rugandu-l ca la nunta regala sa fie cel care o conduce spre altar.


Decizia lui Thomas Markle de a nu o duce fiica sa la altar este legata, de fapt, de faptul ca acesta a gresit fata de vedeta intr-un mod care cu greu poate fi trecut cu vederea. Chiar inainte ca fosta actrita sa aiba nunta, presa internationala a dezvaluit ca mai multe imagini aparute in ultima vreme in media cu tatal lui Meghan Markle au fost facute cu consimtamantul acestuia, pentru o suma importanta de bani. Asta desi logodnica lui Harry credea ca tatal sau este hartuit de fotografi si facea presiuni ca Familia Regala Britanica sa ia atitudine in fata unor comportamente care incala dreptul la viata privata.

 Dupa ce adevarul a iesit la iveala, tatal lui Meghan Markle a declarat ca regreta gestul sau si ca in nenumarate randuri ar fi refuzat oferte constand in sume generoase de bani pentru a face publice informatii sau imagini cu fiica sa. Dupa cum a explicat el, nu si-a dorit bani, ci sa fie vazut cu alti ochi si acceptat de Familia Regala Britanica.

 

Un scandal chiar in saptamana dinaintea marelui eveniment
Cu ajutorul Samanthei Markle, sora vitrega a vedetei, tatal lui Meghan Markle a comandat imaginile aparute in presa pentru a-si reabilita imaginea, mai ales ca aparuse in tabloide in timp ce cumpara bere de la un magazin, bautura pe care, sustine el, o lua pentru colegii de munca si nu pentru el. Asa ca si-a dorit sa fie surprins si in alte cadre care sa-l avantajeze: citind o carte despre Maria Britanie, uitandu-se la fotografii cu Meghan si Harry sau cautand outfitul perfect pentru ziua cea mare.
Potrivit TMZ, el nu vrea sa mearga la nunta pentru ca nu vrea sa o faca de ras pe Meghan si nici familia regala.
protv.ro