Probabil nu exista cupluri indragostite care nu si-ar dori sa viziteze Parisul, fiind cunoscut drept orasul Indragostitilor. Astfel Tany Vander si iubitul sau, Vasiliy Lungo, au decis sa-si organizeze o vacanta in plina toamna, atunci cand in capitala Frantei abunda in culori si lumini. 

 

Omul de afaceri a distribuit o imagine in care tanara interpreta apare la o terasa, in apropierea Turnului Eiffel. "Cu sarbatoarea, iubita mea! Esti totul pentru mine!" a adaugat acesta, la care Tany Vander a raspuns cu reprocitate, in limba franceza: "Cu aniversarea dragostea mea!". Nu cunoastem cu certitudine ce sarbatoresc cei doi, dar la sigur este vorba despre o zi importanta pentru ambii.

 

 

Vedeta a purtat o tinuta chic, compusa dintr-o camasa din matase si un costum compus din pantaloni si sacou, tinuta pe care a purtat-o recent, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a milionarului Gabriel Stati.

 

 

Aceasta a pozat cochet atat la balcon cat si in baia camerei de hotel, in care si-a aratat abdomenul bine lucrat. "Aici au fost patratelele mele, pe care le voi lasa la Paris" a adaugat ironic tanara, semn ca are de gand sa guste din deliciile culinare ale bucatariei franceze.

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte