Tany Vander a decis sa-si felicite iubitul cu ocazia zilei de nastere, facandu-i o surpriza romantica si amuzanta in acelasi timp. Tanara si-a pus fundita in par si fiind imbracata intr-o maleta si chilotei, l-a surprins cu baloane colorate, cantandu-i "Happy Birthday" .

 

Se pare ca Vasiliy Lungo a fost impresionat de gestul acesteia si a distribuit filmuletul pe retelele de socializare adaugand: "Cea mai importanta, cea mai placuta si cea mai draga felicitare primita! Iti multumesc iubito pentru surpriza. Te iubesc!"

 

 

Seara indragostitii au sarbatorit intr-un local select din capitala. Tany a decis sa-i mai transmita un mesaj de felicitare, de aceasta data, distribuind o poza in care apare in bratele iubitului, imaginea fiind insotita de mesajul: "Felicitari iubitule! Iti multumesc ca ai aparut in viata mea! Te iubesc!"

 

 

La inceputul lunii noiembrie Tany si-a sarbatorit ziua de nastere in New York, iar iubitul a rasfatat-o cu daruri scumpe, bruneta fiind extrem de impresionata de surpriza. Cine crezi ca a reusit sa-si felicite jumatatea mai bine?

 

 

Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de un an si par mai indragostiti ca oricand.

 

 

 

Sursa video: Facebook.com/VasiliyLungo

Perfecte