Interpreta a fugit de frigul de afara si de vremea ploioasa de la noi din tara tocmai in Coasta Amalfi, o zona turistica populara, care se afla in partea sudica a Peninsulei Sorrentine, in provincia Salerno. Tany Vander a uimit pe toata lumea cu cea mai recenta imagine, postata pe o retea sociala, aceasta apare extrem de sexy intr-un costum de baie, format din doua piese. In fotografie, interpreta are picioare interminabile si o silueta de invidiat:


 

Fiind o gurmanda autentica, bruneta profita din plin de gustoseniiile specifice locurilor pe care le viziteaza. Intr-un story, vedeta a dezvaluit ca nu a mancat pana acum pizza gustoasa in Italia si a cerut sfaturi de la internauti, ca mai apoi, peste cateva ore sa declare urmatoarele: "Nu o sa ma credeti, dar in sfarsit am gasit pizza ideala!". 

 

 

Aceasta frumoasa escapa in insorita Italie a fost o surpriza placuta pentru Tany Vander, organizata de iubitul ei - Vasilyi Lungo. Omul de afaceri a publicat o imagine cu interpreta si a notat: "Cu dragostea mea!".

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Tany Vander

Perfecte