Multe persoane publice isi fac tatuaje pentru ca e un trend, insa altii pentru ca fiecare desen are o anumita semnificate. Daca unii prefera tatuajele foarte mari, altii pe cele care abia daca se observa, la fel unii au doar un tatuaj, altii mult mai multe, insa cert este ca multe persoane publice au tatuaje, iar noi am vrut sa vedem cine si ce a ales sa-si picteze pe corp. 

 

Mihai Budurin este un impatimit al tatuajelor. Artistul are trei tatuaje ce dezvaluie informatii personale: initialele pe gat, data si anul nasterii si grupa sangvina pe piept. Pe umarul drept sta semnul armoniei Yin-Yang, iar pe umarul stang are tatuat un scorpion, semnul lui zodiacal, un trandafir si mai multe stele. Pe un antebrat acesta are doua tatuaje-dedicatie: o chitara, tatuaj dedicat tatalui lui si pe celalalt brat chipul lui Mihai Eminescu. Interpretul mai are tatuat pe picior un personaj dintr-un film mexican.

 

 

 

Alex Calancea a dat si el de gustul tatuajelor. A inceput cu un tatuaj care-i acopera tot pieptul si care urmeaza sa fie definitivat. Bas-chitaristul mai are tatuat un lup pe spate. 

 

 

Corpul Elenei Cataraga, vocalista trupei de rock Infected Rain, este o adevarata galerie de arta. Aceasta are tatuate ambele brate, fesele, posteriorul, dar si zona intima.  

 

 

 

Fotograful Mihail Turculet are ambele brate acoperite de tatuaje, greu de descifrat insa pentru cei care nu le cunosc semnificatia.   

 

 

Mai multe tatuaje originale are si fotografa Victoria Wonka: doua flori uriase pe o coapsa, un simbol floral pe un brat, doua stele la baza abdomenului, doua inscriptii pe solduri si un tatuaj interesant in zona sternului care pare sa reprezinte o pasare intr-o colivie.  

 

 

Nicoleta Nuca are o pasiune aparte pentru tatuaje. Frumoasa bruneta are tocmai sapte: pe brat simbolurile budiste Unalome si floarea de lotus, o serie de ieroglife de-a lungul coloanei vertebrale, o inscriptie pe brat, o alta inscriptie aproape de subrat, un ochi la incheietura manii, crucea in zona spatelui si un tatuaj pe picior. 

 

 

Jurnalista Daniela Ciocan are cinci tatuaje, toate realizate in urma unor evenimente din viata ei. Trei dintre ele sunt legate de sotul ei. Cei doi au un tatuaj identic. Cel care si l-a facut mai intai a fost Victor, fiind un dar de 8 martie pentru Daniela, apoi aceasta i-a urmat exemplul. Iata si alte tatuaje ale Danielei. 

 

 

Diana Balerini este o femeie indrazneata. Aceast si-a tatuat de-a lungul coloanei vertebrale mai multe semne. Bruneta mai are doua inscriptii la incheieturile ambelor maini si o floare de iris sub un san.  

 

 

 

Frumosul Giovanni Garaba nu putea sa nu-si puna in evidenta corpul bine sculptat prin cateva tatuaje. Acesta are tatuate pe piept doua inscriptii in limba engleza, iar pe mana stanga doua linii paralele ce simbolizeaza reincarnarea sufletului dupa moarte. 

 

 

Ala Zasmenco are trei tatuaje. Artista si-a tatuat pe brat  numele baietelului ei, Valentin. Aceasta mai are un tatuaj pe picior si unul care se vede doar la plaja, spune interpreta. 

 

 

Coregraful Teodor Radulescu are mai multe tatuaje pe brate: o pereche de dansatori, doua masti, o inscriptie si un semn la incheietura manii. 

 

 

Niciodata nu stii ce ascund interpretele de muzica populara sub straiele traditionale. In afara scenei, Doina Arsene-Grigoras prefera un alt stil. Cantareata are trei tatuaje: doua pe spate si initialele pe un umar.  

 

 

 

 

Un imens tatuaj colorat pe unul dintre brate are si Misha – sotia lui Connect-R.

 

 

Bucatarul Petru Chicu si-a tatuat mai multe semne chinezesti pe brate si umeri.  

 

 

Iluzionistul Garry Cozma are tatuat pe maina un cap de lup. 

 

 

Samir Loghin are un tatuaj mai putin intalnit – un copac. Acest tip de tatuaj are intelesuri spirituale si religioase.   

 

 

Diana Mocanu are un tatuaj discret la baza spatelui, care s-a lasat zarit doar pe plaja.  

 

 

Tatiana Heghea are un tatuaj sugestiv pe picior – o fundita-portativ plina de note muzicale. 

 

 

 

Tany Vander are un tatuaj extrem de sexy. Aceasta si-a tatuat o pisicuta pe una dintre fese.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte