Adevarul este altul in ceea ce o priveste pe cantareata si actrita americana Jessica Simpson, care, cu ultimele doua aparitii, a reusit sa oripileze. Kilograme in plus, rochii scurte, mulate, decoltate si sclipiciaose, sandale cu toc inalt si ochelari de soare supradimensionati, vi se pare cunoscut acest film?

 


 

 

Parca ar fi copia fidela a divei Mariah Carey, cea din urma fiind campioana kitsch-ului. Bunul-gust ii lipseste si ei cu desavarsire in ultima vreme, dupa cum putem vedea cu cea de-a doua aparitie dezastruoasa in doar o saptamana. 

 

Nu a fost niciodata vreun fashion icon, la fel cum nici Mariei Carey nu-i putem atribui acest titlul, insa aparitiile celor doua dive, cu sute de milioane de dolari in conturi, sunt de toata jena. Una este cu 10 ani mai tanara decat cealalta, dar nu ne putem hotari care este mai penibila dintre ele. 

 

 

 

Cu sanii strangulati in rochii stramte si sclipicioase, cu picioarele musculoase la vedere si urcate pe tocuri ametitoare, accesorizate cu cercei rotunzi si ochelari de soare, cele doua parca ar fi trase la indigo. Pana si parul l-au aranjat in acelasi fel, cu carare pe mijloc si bucle lejere. 

 


 

Okmagazine.ro