Doar cu un an in urma  Marinela se afla in perioada febrila a pregatirilor de bac, acum insa povesteste cu entuziasm despre cum e sa fii studenta la o universitate din Londra. Pe langa faptul ca studiile ii ocupa o buna parte din timp, aceasta reuseste sa administreze un brand de haine de la noi. Una din marele sale pasiuni este moda, anume aceasta a inspirat-o sa-si creeze si un blog propriu prin care comunica cu cei ce o cunosc si ii admira munca.

 

 

 

Mai multe despre ea, frumoasa bloggerita ne spune : „Sunt suntenta la Marketing si Advertising la Londra, brand manager si ambasador al brandului Malliny. Anul acesta mi-am lansat un blog pentru a impartasi cu urmaritorii mei pasiunea pentru moda, frumusete, sport si calatorii.”

 

 

 

 

A ales sa studieze peste hotare din cauza sistemului de invatamant, pe care aceasta il considera mai puternic in Marea Britanie decat la noi. La inceput i-a fost dificil, insa s-a adaptat destul de usor,  era deja foarte pregatita cand a ajuns acolo. 

 

 

  

 

 

Despre cum e sa fii studenta in Londra, aceasta povesteste: „E o experienta de viata frumoasa. Pe langa faptul ca trebuie sa faci fata unui sistem diferit de al nostru, intr-o alta limba, cea mai interesanta parte este sa faci cunostinta si socializezi cu oameni din toata lumea, de toate natiunile, ceea ce ajuta sa iti imbogatesti atat cultura generala cat si lumea interioara.”

 

 

 

 

 

Este o adevarata fashionista, iar zecile de articole de pe blogul sau pot adeveri acest lucru. Ii place sa radieze laoricare aparitie de a sa, iar fiecare tinuta pe care o poarta inspira usor pe orisicine.  

 

 

 

 

„Am fost indemnata de urmaritorii de pe internet, cat si de dragostea pentru frumos,” astfel Marinelei i-a aparut ideea de creare a propriului blog.

 

 

 

 

Gaseste frumosul in tot ce o inconjoara, astfel realizeaza tot cu mult gust si rafinament. Susele sale de inspiratie sunt diverse: „Londra m-a inspirat in primul rand, fiind unul dintre cele mai mari orase de moda, unde se nasc trendurile si unde oamenii duc un mod de activ. Uneori o simpla convorbire cu o persoana inteligenta sau cele mai frecvente intrebari care le pripesc pe retelele de socializare ma pot inspira sa scriu o postare.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmaritorii roiesc in jurul conturilor sale de pe retelele de socializare, la fel ca si feedback-urile pozitive. Detine o garderoba impresionanta, iar despre locurile unde aceasta prefera sa mearga la cumparaturi zice: „Fac shopping peste hotare, online sau imi cos la comanda rochii marca Malliny.”

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/marinelabezer

Perfecte