Donatella Versace are 62 de ani si sustine ca n-ar renunta la sport pentru nimic in lume. De altfel, a dezvaluit ca asa reuseste sa-si pastreze greutatea din tinerete: 55 de kilograme. Din pacate pentru creatoarea de moda insa, pentru aumite parti ale corpului sportul nu poate face minuni.

 

 

Au spus-o criticii, care au desfiintat-o dupa ce aparut la Saptamana Modei Masculine de la Milano intr-o rochie care i-a lasat genunchii la vedere: "Exemplul clar ca NU e in regula sa faci prea multe operatii estetice. Si corpul ei! Arata mai batrana de 62 de ani" a scris cineva.

 

 

"Pana si genunchii ei au riduri! Rar am mai vazut asa ceva", a fost un alt comentariu, al unui internaut acre s-a luat si de bronzul ei excesiv. In jurul anilor 2000, Donatella a dezvoltat o pasiune pentru bronz, astfel ca majoritatea aparitiilor din acea perioada a fost marcata de culoarea foarte inchisa a pielii, evidentiata cu tinute in nuante foarte deschise.

 

De atunci, vedeta a trecut foarte des pragul cabinetelor esteticienilor, injectiile cu Botox si cu acid hialuronic facand parte din tratamentul curent la care a apelat italianca pentru a se mentine tanara, rezultatul fiind insa unul care nu ii multumeste pe toti.

protv.ro