Xenia Deli duce o viata extrem de luxoasa, care ii permite multe excentricitati. Barbatul in varsta de 64 de ani care a cucerit-o pe moldoveanca este un cunoscut om de afaceri de origine egipteana, care o rasfata cum stie el mai bine. Osama al-Sharif, sotul Xeniei, este un lider in atragerea investitorilor straini in Egipt. Este presedintele grupului „Amiral”, companie specializata in extragerea si procesarea magneziului. Are afaceri in domeniul transportului naval si logistica.


 

 

Cu ceva timp in urma, intr-un live pe Instagram, Xenia a facut mai multe declaratii ce privesc viata sa personala. In una dintre ele, Xenia a dezvaluit ca sotul ei, care e mai mare cu 36 de ani, mai are 3 copii cam de varsta sa, cu care ea se intelege foarte bine.  

 

Amintim ca in iunie 2016, Xenia Deli s-a casatorit cu miliardarul Ossama Fathi Rabaal-Sharif. La nunta lor, care a avut loc pe insulgreceasca Santorini, au fost prezente peste 150 de persoane. Mireasa a purtat o superba rochie semnata de Zuhair Murad, creatiile caruise vand cu zeci de mii de dolari.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte