Actrita a ales intai sa-si tunda parul foartscurtiaapoi a inceput sa poartturbane pe cap la fiecare aparitiin public. In cele din urmaa marturirsit ca sufera de o boala din cauza careia ii cade parul.

 

 

 

Jada Pinkett Smita vorbit despre problemele ei de sanatatin cadrul emisiunii Red Table Talk pe care o prezinta pe pagina ei de facebook impreuna cu mama ei sicu fiica ei in varsta de 17 ani.

 

 

 

 

 

Feels good to be back ✨

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on May 3, 2018 at 4:26pm PDT

 

Jada a marturisit ca sufera de alopecisi diaceasta cauza a ales intai sa stunda foartscurtiaapoi a inceput sa poarttot timpul turbane.

 

Actrita a declarat: “Nu am mai vorbit despre asta pentru ca nu imi este usor, dar acum o sa vorbesc. Am primit multe intrebari legate de faptul ca port turbane. Ei bine, am probleme cu caderea parului”. Jade a povestit cat de traumatizanta a fost intreaga experienta: “Am fost terifiata cand s-a intamplat. Eram la dus intr-o zi si am vazut ca aveam o gramada de par in mana. M-am intrebat “oh, Doamne, chelesc?.A fost una dintre acele dati in care am tremurat de frica”

 

 

 

 

Jada (46 de ani) a continuat sa spuna si cum a depasit trauma pierderii parului: “Cand port turbane ma simt ca o regina! ador sa am capul infasurat cu esarfe”. Alopecia este o afectiune dermatologica de care sufera atat barbatii, cat si femeile, in special dupa varsta de 50 de ani si care duce la pierderea localizata sau generalizata a parului la nivelul capului. 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro