Spre final de vara, Sorina Obreja si-a organizat impreuna cu sotul si fiica sa, Emilia, o vacanta de neuitat in Grecia. Se pare ca familia petrece foarte mult timp pe malul marii si savureaza linistea si frumusetea naturii. Prezentatoarea a postat pe contul sau de Instagram cateva fotografii din aceasta calatorie.

 

 

Contactata de perfecte.md, Sorina Obreja a povestit plina de entuziasm: "Din vacanta am doar stiri frumoase, cu emotii pozitive. De mare nu ne mai saturam, asa cum nu ne mai saturam sa stam unul langa altul. Emilia e ca un pestisor care nu mai iese din apa. Soarele s-a lipit de noi din primele zile si ne-a transformat in omuleti de ciocolata, sa nu va speriati cand o sa revin la stiri, o sa fiu tot eu, dar de alta culoare.


 

Am vizitat Atena si am cules o valiza de impresii despre acest oras plin de stil. Cel mai mult imi plac aici noptile pe care le petrecem pana tarziu pe plaja, numaram stele cazatoare, identificam constelatii si ne povestim unul altuia ceea ce nu am reusit in cursul anului. Aici, intr-o atmosfera atat de linistitoare, cand se aud doar valurile marii, toate se consuma altfel - cu mai multa intelegere si incredere in viitor", a mai declarat Sorina.

 

 

Sursa foto: Instagram.com/sorina.obreja

Perfecte