Un nou concurs muzical se lanseaza in Romania, asemanator competitiei Vocea Romaniei sau X Factor. Nicoleta Nuca a hotarat sa participe si ea la acest concurs: „Imi doresc sa fiu in aceasta competitie. Imi doresc iarasi aceleasi emotii. Am nevoie sa alimentez flacara aia din interior. O fi adrenalina aia, un pic de frica, un pic de grija, cocktailul cela de emotii diferite pe care le poti simti doar intr-o competitie. Cred ca, eu am muncit suficient pana acum ca sa am scaunul ala si sa stau acolo linistita, acum trebuie sa muncesc ca sa-l tin.”

 

 

Solistul Carlas, Antonia, Feli si Chello sunt juratii acestui concurs. Astfel, artistul a avut posibilitatea de a-si impartasi impresiile fata de munca artistica a Nicoletei Nuca, dar si fata de implicarea ei in aceasta competitie. El spune: „Iaca eu fac matanii artistice in fata Nicoletei Nuca, pentru atitudinea ei fata de concurs. Ca ea duce lipsa de adrenalina, ca vrea sa fie provocata, inca 20 de matanii.”

 

 

 

Se pare ca artistul o admira mult si o sustine in aceasta competitie. Tot ce ramane e sa urmarim evolutia Nicoletei in acest concurs si sa vedem cum va trece peste provocarile intalnite. 

 

 

Sursa foto: instagram.com/nicoletanuca

Perfecte