Solistul Carla’s Dreams a fost intrebat despre femei si despre defectul pe care acesta nu l-ar accepta niciodata la o reprezentanta a sexului frumos. Interpretul a dat urmatorul raspuns: “Ar fi multe, asta depinde de atat de multi factori. Tinand cont ca femeia perfecta nu exista, clar exista minusuri. Cu ce femeie n-as fi niciodata in viata? Cu o femeie proasta. N-as putea si ar fi plictisitor, oricat de frumoasa sau de harnica ar fi ea.” Raspunsul solistului Carla’s Dreams se pare ca este inspirat din proza lui Mihail Drumes: “Oricum – era de preferat iadul cu o femeie desteapta decat paradisul cu una proasta.”

 


 

 

Totodata, interpretul a vorbit despre ce starneste in mintea lui cuvantul mama: “Nu cred ca sunt departe de o atitudine generala in sensul acesta, asa ca n-as putea sa fiu foarte interesant in raspunsul asta. Oricum, lucrurile clasice si normale pe care le-ar spune un barbat.

 


 

 

Solistul Carla’s Dreams a recunoscut ca “omul din spatele mastii este mai simplu si mai gri”, el considera ca rolul pe care-l joaca cu masca pe fata este cu mult mai interesant.

 


 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa text: amariegiorgiana.wordpress.com

Perfecte