Toamna aceasta revine la PRO TV sezonul 8 din “Vocea Romaniei”, cu doua jurate noi, Andra si Irina Rimes, dar si cu veteranii Tudor Chirila si Smiley. Cu cel din urma reporterul click.ro a stat de vorba, la evenimentul de lansare a grilei de toamna, de la PRO TV.

 

 

Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley (35 de ani), a asigurat ca si “acest sezon de la «Vocea» e misto rau. Show-ul va reveni vineri, 7 septembrie, la PRO TV. “Ideea e ca in viata nimic nu e permanent. Dar m-am asigurat ca, atat timp cat voi fi la «Vocea», o sa-mi dau interesul pentru toti oamenii aia care vin pe scena. Eu faceam asta dinainte de a aparea «Vocea Romaniei». Cu asta ma ocup in viata reala, cu descoperirea de talente, am resurse. Sunt bucuros ca fac parte din doua formate foarte tari”, a spus Smiley, care este si prezentator la “Romanii au talent”.

 

 

Intrebat si care este femeia ideala pentru Smiley, artistul nu a oferit multe detalii, insa declaratia lui spune totul. “Cred ca femeia cu care sunt e cea ideala”, a declarat el, iar iubita Gina Pistol ar fi incantata sa citeasca asta.

 

 

Cei doi sunt impreuna din martie 2017, iar de atunci au fost surprinsi ba in aeroport, plecand in vacanta, in Thailanda, ba la Revelionul din Sibiu, unde Smiley canta, iar Gina il filma. Nu au confirmat relatia, dar isi vad linistiti de iubirea lor. In incheiere, Smiley a spus cate ceva si despre uriasul proiect la care lucreaza acum. “M-am gandit la urmatorii pasi pe care ii voi face in muzica. In toamna, o sa plec prin 10 orase din tara, in turneul «Confesiune».

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; cancan.ro

click.ro