Insa fratele mai mic al lui William i-a captat atentia si unei fetite de 6 ani. Copila se viseaza, intr-o buna zi, printesa, ca mai toate fetitele de varsta ei, asa ca pasul cel mai logic pentru a-si indeplini dorinta este sa se marite cu un print.

Si, cum printul Harry era in zona – nepotul cel mic al Reginei Angliei se afla in Manchester la un eveniment de incurajare a sportului in randul celor mici, copila nu a stat pe ganduri. Fermecata de prezenta lui Harry, micuta Lottie s-a gandit sa ii impartaseasca din planurile ei de viitor: ”Vreau sa ma casatoresc cu tine. Vreau sa devin o printesa”.

 

Putin incurcat, dar foarte pe faza, Harry nu a ezitta si i-a dat un raspuns demn de un adevarat gentleman: ”Nu iti doresti asta cu adevarat, pentru ca este prea mare diferenta de varsta dintre noi. Ai citit prea multe povesti”.

 

Nici una dintre iubitele pe care Harry le-a avut de-a lungul timpului nu a reusit sa il duca in fata altarului pe simpaticul print. Cele mai lungi relatii pe care Harry le-a avut au fost cu Chelsy Davy, o avocata din Australia alaturi de care a stat 7 ani, si cu Cressida Bonas, cu care a fost doi ani. Iar frumoasa cantareata Cheryl Cole l-a cerut, mai in gluma, mai in serios, de barbat, acum cativa ani, dupa divortul de fotbalistul Ashley Cole.

Unica.ro