Farrah Abraham a devenit celebra datorita reality show-ului MTV "16 and pregnant", care a urmarit soarta unor minore care au ramas insarcinate. Cativa ani mai tarziu, presa inca o urmareste.

Spre deosebire de colegele ei de reality show, Farrah a vrut sa-si depaseasca statutul de mama adolescenta si tanara necunoscuta. Constienta de faptul ca va trebui sa creasca un copil, a investit in imaginea ei.

De cand s-a lansat in showbizul american, Abraham si-a operat nasul, barbia si sanii, in incercarea de a se transforma intr-o bomba sexy. Mai mult decat atat, tanara si-a ales si un domeniu de activitate, jucand pentru o vreme in productii pornografice.

 

 

Farrah s-a gandit sa-si lanseze propria linie de jucarii sexuale si sa scrie o carte despre industria filmelor pentru adulti. In timpul liber, a continuat sa mearga la chirurgul ei estetician si sa faca schimbari radicale la nivelul corpului. A inceput cu o marire de sani pentru care a ales implanturile cu silicon, trecand de la cupa C la D.

 

 

 

A continuat cu un implant de barbie care a costat-o 21.000 dolari, la care a renuntat ulterior. Si-a operat nasul si a incheiat, pentru moment, cu o marire a buzelor. Dupa interventii, bruneta a inceput sa profite de orice ocazie pentru a se lauda cu noile ei achizitii, dar si cu corpul ei tonifiat intr-o pereche de bikini.

De exemplu, in urma cu putin timp, ea s-a lasat pozata pe plajele din Los Angeles intr-un costum de baie roz, mandra de felul in care arata.

 

 

 

Perfecte.ro