Desi nu are un bust generos, sau un posterior bombat precum al lui Kim Kardashian, pozele ei sexy reusesc sa faca mare valva atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor. 

 

La cei 26 de ani, Shanina Shaik se poate lauda cu o cariera stralucita in lumea modei. A intrat in aceasta industrie inca de la 8 ani, cand a aparut in cateva reclame, dar abia la 15 ani a luat totul mult mai in serios. La 18 ani deja mergea pe catwalk-urile unor celebre case de moda, iar cariera ei a intrat pe o panta ascendenta din 2011, atunci cand a devenit un inger Victoria’s Secret.

 

 

 

Tot mai multe branduri vor sa lucreze cu ea si nu este de mirare pentru ca are o frumusete rapitoare. Recent, modelul a acceptat sa apara intr-o campanie in care promoveaza bijuterii la bustul gol.    

 

 

 

Shanina a postat o serie de fotografii de la sedinta foto respectiva si pe contul ei de Instagram, iar cei peste un milion de persoane, care o urmaresc, i-au umplut contul de complimente si like-uri! Imaginile au adunat peste 15.000 de like-uri fiecare si cate 100 de comentarii.    

 

 

Sursa foto: Instagram.com/ShaninaShaik

Perfecte.ro