“Nu exista un anumit ritual pe care sa il urmez, nu fac nimic special decat sa ma hidratez: par, corp, ten plus hidratare interioara cu apa. Cand ies din casa mereu folosesc un blush, un illuminator pentru ca lumea se asteapta sa arati ca la televizor, dar de regula nu imi incarc tenul pentru ca si asa este e solicitat",  declarat Andra.

 

 

Cantareata a marturisit ca apeleaza si la procedurile de specialitate din saloanele de cosmetice."Merg la tratament la salon si acolo cineva are grija de tenul meu mereu. La fel se intampla si cu parul, tot la un salon il hidratez", spune vedeta.

 

 

In ceea ce priveste sportul, cantareata a dezvaluyit ca nu merge la fitness, insa incearca sa mearga cat mai mult pe jos. "Cand vine vorba de sport nu fac foarte multa miscare in general, in sensul ca dansez mult si merg pe jos de cate ori am ocazia si timpul mi-o permite, asa ca nu am nevoie neaparat sa merg la sala".

 

 

Cantareata este o norocoasa: nu tine diete. "Mananc orice imi place, in cantitati rezonabile. Merg pe idea de a manca tot ceea ce-mi place, cu o minima atentie la marimea portiei, atat. E un principiu spus de multi nutritionisti din lume, la ora actuala. Ma mai rasfat din cand in cand la saloane de masaj”, a declarat Andra.

Perfecte