Fosta prezentatoare a emisiunii „Pretuieste viata” de la TVR nu are in plan deocamdata o nunta, insa la cum evolueaza relatia orice este posibil.

 

 

„Da, aceasta este o regula. Pentru ca vrem sa rezistam impreuna si pentru ca tinem unul la celalalt si pretuim timpul nostru impreuna. Si da, facem asta pentru ca o relatie nu poate rezista fara prezenta fizica. Ne vedem atat de des cat putem.

 

 

 

Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasa. Imi place cand viata imi aduce ceva nou, nu compar experientele intre ele si imi place cand viata imi arata ca toate ideile mele preconcepute nu stau in picioare pentru ca se poate sa fie mai bine si mai frumos intr-un fel pe care nu l-am planuit”, spune andreea Marin, conform cancan.ro.

 

 

Andreea Marin a fost casatorita in trecut cu stefan Banica Junior si Tuncay Ozturk, un fizioterapeut din turcia, stabilit in Romania. Acum traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Adrian Brancoveanu. Iubitul Andreei Marin lucreaza la stat, in cadrul Ministerului afacerilor Externe. Are 32 de ani si este consul al ambasadei Romaniei la Tripoli, Libia.

 

 

 

Din cauza zonei de conflict, iubitul andreei Marin a fost nevoit sa isi mute sediul de lucru in Tunisia. Andreea are o fetita conceputa cu Stefan Banica Junior pe nume Violeta si se o femeie si o mama implinita. Andreea este si ambasadorul UNICEF in Romania. De-a lungul timpului, vedeta s-a implicat in numeroase campanii umanitare.

 

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com