S-a confruntat cu refuzuri din partea editurilor, a adoptat un pseudonim si a reusit in cele din urma sa scoata pe piata ”Harry Potter si piatra filosofala”. Ce a urmat, toata lumea stie! inca sase romane, opt filme, o piesa de teatru, crearea parcurilor tematice in SUA si in Japonia, expozitii permanente la studiourile Warner Bros si aparitia a sute de produse de marketing.

 

Ei bine, noi ne-am gandit ca-n prag aniversar sa-i aducem in atentia voastra pe acei copii – actori care au dat nastere personajelor mult indragite. Haideti sa-i vedem si sa le analizam evolutia!

 

Daniel Radcliffe aka Harry Potter (27) 

A obtinut faima mondiala cu acest rol pe cand avea doar cativa anisori. Nu i-a fost usor cu celebritatea, el preferand sa se tina departe de retelele de socializare si alte medii care i-ar putea distrage atentia de la cariera sa de actor. Daniel are o cariera prolifica in teatru si cinematografie si speram sa-l vedem si-n alte roluri de succes. Cele mai recente proiecte cinematografice: ”Beast of Burden”, ”Jungle” – ambele in postproductie. 

 

 

 

Emma Watson aka Hermione Granger (27) 

 Tanara, frumoasa, inteligenta si o actrita foarte talentata! Este activista si ambasador UN, ocupand locul 26 in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume. Cele mai recente filme: ”Beauty andthe beast” / ”The Circle”. 

 

 

 

Rupert Grint aka Ronald Weasley (28) 

 Trio-ul fantastic n-ar fi complet fara roscovanul Ron, jucat magestral de actorul Rupert Grint. Cele mai recente proiecte: ”Sick Note”, ”Snatch”. 

 

 

 

Bonnie Wright aka Ginny Weasley (26)

 Surioara mai mica a lui Ron, Ginny, a fost jucata de actrita Bonnie Wright, acum in varsta de 26 de ani. Pelicule de succes: ”After the Dark” / ”Before I Sleep”. 

 

 

 

Tom Felton aka Draco Malfoy (29)

Personajul lui a fost deopotriva si iubit si detestat de fanii filmului ”Harry Potter”. in prezent, Tom este activ pe Youtube, unde posteaza des video-uri in care isi arata talentele muzicale. 

 

 

 

Evanna Lynch aka Luna Lovegood (25)

 In prezent, Evanna este implicata in foarte mult organizatii non-profit, sprijina cauza persoanelor de acelasi sex si sustine iubirea de sine. 

 

 

 

Alfred Enoch, Dean Thomas (28) 

Cel mai recent l-am vazut in rolul lui Wes Gibbins, in serialul TV ”How to get away with murder”. 

 

 

 

Stanislav Ianevski aka Victor Krum (32) Mai chipes de atat nu se poate! Enigmaticul Victor s-a transformat intr-unul dintre cei mai sexy actori! 

 

 

 

Matthew Lewis aka Neville Longbottom (28) Apropo de transformari! Imediat dupa ce filmarile la HP s-au incheiat, Matthew a devenit model si personalitate TV. 

 

 

 

Josh Herman aka Gregory Goyle 

 Din actor in luptator MMA! 

 

Okmagazine.ro