De la invitatiile de nunta, la locatisi aranjamente, la tort si petrecerea de dupa ceremonisi tinute, dasi bucatele alese, totul trebuisa fie pus la punct pentru marele eveniment.

 

In asteptarea ca Meghan Markle sa devina oficial sotia lui Harry, fosta actrita din serialul „Suits” este pe ultima suta de metri cu alegerea rochiei de mireasa. A aratat magnific in sedinta foto de dupa logodna, imbracata intr-o rochie din catifea, creata de Ralph and Russo, o piesa de colectie care a costat 56.000 de lire sterline, asa ca trebuie sa ne asteptam ca rochia de mireasa sa fie opulenta.

 

 

 

Presa de peste Ocean speculeaza ca rochia alba pe care Meghan o va purta in ziua nuntii cu Printul Harry va fi una impresionanta, iar pretul va fi pe masura. se pare ca va costa undeva in jurul sumei fabuloase de 400.000 de lire sterline, iar cu o asemenea cheltuiala, bugetul nuntii sigur s-a dublat. O sursa apropiata lui Meghan a declarat pentru revista Look ca suma de 400.000 de lire sterine a fost cheltuita pentru ca Meghan sa arate de vis in ziua cea mare: „Meghan este ca orice alta mireasa care se pregateste pentru o zi de vis. achizitionarea rochiei de mireasa a fost cea mai mare cheltuiala a actritei , iar bugetul de nunta s-a dublat fata de ceea ce a fost stabilit initial.”

 

 

 

Pe langa costurile de nunta destul de ridicate, Meghaa cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru petrecerea de dupa nuntaAceeasi sursa a declarat:  Apoi este luna de miere care a costat 120.000 de lire sterline – dar acesta este darul ei pentru Harry”.  Zvonurile sunt tot mai multsi in ceea ce priveste designerul care ii face rochia de mireasa lui Meghan. La casele de pariuri chiase mizeaza pe faptul ca fosta actritava opta pentru unul dintre designerii ei favoritiAlexander McQueen, acelasi brand care a imbracat-o si pe Kate Middleton in ziuacea mare.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro