Saptamana trecuta, sotia lui Adrian Ursu, Irina Negara, a intrat in gura lumii, dupa ce aceasta ar fi lasat mirii fara tortul miresei. Recenzia aparuta intr-un grup pe Facebook, a iscat un adevarat scandal in mediul online. 

 

Se pare ca lucrurile devin tot mai urate pentru Irina Negara. Inca o recenzie de acest gen a aparut pe acelasi grup, invocand o problema aproape identica.

 

"Noi tot am avut nunta pe 10.06.2017 si am avut grija cu nasa sa ne intalnim cu Irina Negara sa comandam tortul cu visina, la care ea ne-a asigurat ca vine personal si ne aduce tortul, mai pune si banerul pe tort, ca noi l-am procurat aparte, plus statueta. Zis si facut. In ziua nuntii nu s-a prezentat. Eu ma simteam vesela si fara griji pina la momentul in care un chelner in jur de ora 11 noaptea ma intreaba: dar tortul vostru unde e? Sa fiu mai scurta: In final sunete, la care ea imi zice linistita: tortul vostru vine, eu pot sa-l aduc pana la 1 noaptea, dar unde e scris ca noi vrem sa-l taiem dupa 1? Ei bine a venit, l-am vazut cand era momentul sa-l o aduca chelnerii, era pe o parte, dar bine si asta. Se taie tortul in care eu vad ca blaturile tortului sunt diverse, adica noi am comandat toate cu visina, insa erau cu capsuna si numai stiu poate cu banana asta deja din spusele invitatilor care au mancat din el ,iata asa am avut un calambur de fructe. A fost culmea a doua zi, o sun, nici o scuza nu primesc ...ii spun de tortul noastru si ea imi zice ca nu stie cum s-a intimplat ca s-au incurcat blaturile si nu prea ii venea sa creada, dar imi zice sa fiu linistita ca ea a folosit la blatul cu capsuni mascarpone si asa tip de tort e mult mai scump, (tortul noastra i-a costat pe Nasi 5600 de lei) as zice nu ieftin, chiar multumesc, dar daca eu eram alergica la capsuni? Asta inca nu este tot, noi trebuia sa-i intoarcem constructia din PVC ca sa ne intoarca avansul de 1500 lei si normal nu ni-a spus cate trebuie sa fie la numar, nasii i-au intors constructia, soferul la rindul lui banii, dar nici n-a numarat la moment componentele de la constructie, la care dupa ceva timp suna ea si zice ca lipsesc 2 tuburi si ca i-am stricat o constructie de 600€, care poate fi procurata doar din USA! Va dati seama...ce sa facem?! Am plecat a treia zi noaptea cu sotul la Restaurantul "Poina Bradului" sa cautam tuburile si normal nu s-a gasit nimic, deja aici de unde sa stim noi au fost in general tuburile celea sau a fost si neatentia si neglijenta Restaurantului?  Si iata asa s-a terminat tot aici. La moment n-am scris nimic deoarece eram tare aprinsa si mi-am zis sa nu scriu din ferbinteala, dar acum dupa ceva timp dupa ce-am citit mai sus ca tinerii au ramas fara tort, am zis sa ma expun si eu cu experienta negativa avuta cu Irina Negara. Am zis ca in viata mea nu mai fac torturi fara contracte, ma voi adresa la Patiseriile care au responsabilitati si care iti ofera garantia unui serviciu.

 

Perfecte.md a solicitat reactia Irinei Negara, care deocamdata nu a oferit nicio explicatie.

 

 

 

 

 

 

Sursa text: Facebook.com/BlacklistChisinau

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com/IrinaNegara

Perfecte