Contactat de reporterul PRO TV, instrumentistul Corneliu Botgros, care ezita zilele trecuta sa vorbeasca despre divort, revina astazi cu detalii incendiare. "Ea a recunoscut in fata copilului  ca exista o a treia persoana, tot ce am spus eu ieri este adevarat", afirma artistul.

 

 

Corneliu spune ca presupusa relatie extraconjugala a sotiei sale dureaza de mai bine de jumatate de an, aceasta fiind indragostita de un barbat, care ar fi si el casatorit si ar avea un copil minor. Desi nu ofera nume, instrumentistul spune ca a fost contactat de sotia presupusului amant al Adrianei.

 

VEZI SI: Adriana Ochisanu: "Nu am simtit niciodata caldura din partea sotului meu. Divortul este o eliberare!"

 

"Este foarte suparata pe ea, mi-a spus ca i-a stricat viata si familia si ca a ramas singura cu un copil de doi ani", afirma lautarul. "Stiu sigur ca sunt inca in mariaj, dar nu stiu daca vor divorta pentru ca nu am vorbit cu ea despre lucruri interioare, totusi este un om strain", continua artistul.

 

 

Ba mai mult, Corneliu spune ca a luat legatura si cu barbatul alaturi de care Adriana ar trai acum, fapt care a suparat-o mult pe sotia sa. "Am vorbit cu el ca de la barbat la barbat, dar am inteles ca nu-i chiar barbat", dezvaluie lautarul.

 

VEZI SI: Corneliu Botgros reactioneaza: "Sotia mea traieste de o luna cu un alt barbat!" - AUDIO

 

Adriana Ochisanu a dezvaluit acum doua zile, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta cu Natalia Cheptene, ca divorteaza de sotul sau pentru ca nu a simtit niciodata caldura in familie. Aceasta a spus ca si-a dorit sa faca acest pas inca un an in urma insa a decis sa mai ofere o sansa relatiei. La randul sau, Corneliu Botgros afirma ca si-a dorit si el acum doi ani sa divorteze, insa nu a facut-o de dragul fiului lor, care acum are 13 ani. "Divortul nu vine numai din partea ei. Eram si eu gata sa depun primul actele, pentru ca am avut destul motive pentru a face acest lucru, Adriana insa mi-a luat-o pe dinainte", afirma artistul.

 

 

Acesta a continuat prin a spune ca la moment ei nu discuta subiectul relatiei lor si ca s-au instrainat destul de mult de cand interpreta a plecat de acasa. "Exista un mic pod unde mai putem sa discutam, dar vad ca ea deja il taie si pe asta", marturiseste Corneliu. Contactata de PRO TV, Adriana Ochisanu a refuzat sa ofere omentarii pe marginea subiectului.

 

 

Asculta mai jos in intregime declaratiile lui Corneliu Botgros despre divortul cu Adriana Ochisanu:

 

 

 

Si mama artistului a fost contactata de echipa PRO TV. Artista Lidia Bejenaru nu a oferit detalii cu privire la divortul fiul sau, mentionand doar: "Orice mama doreste binele copiilor sai. Eram in relatii normale cu ea (n.r. Adriana Ochisanu), ea nu a spus nimic, pentru noi a fost un soc". Despre presupusul amant al nurorii sale interpreta a refuzat sa comenteze.

 

 

 

Invitata acum doua zile la O Seara Perfecta cu Natalia Cheptene, Adriana Ochisanu a dezvalui ca a intentat divort si a recunoscut ca s-a pripit cand a decis sa se casatoreasca la 17 ani. "Este vorba de respect fata de mine. Am simtit acest lucru si am luat decizia de a ma retrage. A fost decizia mea", lucru contestat de sotul sau care afirma ca aceasta ar fi implicata intr-o relatie extraconjugala. Cei doi sunt imrepuna de mai bine de 17 ani si s-au casatorit cand Adriana avea 17, iar Corneliu 20 de ani si au impreuna un fiu de 13 ani, iar divortul dintre ei inca nu a fost finalizat.

 

www.perfecte.md