Rolul din "9 saptamani si jumatate", in care a facut un cuplu memorabil cu Kim Basinger, l-a transformat intr-un star sexy, al carui viitor ar fi trebuit sa fie pe masura acelor ani. N-a fost sa fie: Mickey Rourke a luat-o in jos, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, iar perioadele dificile din viata sa au lasat urme vizibile pe chipul lui. 

 

 


 Dupa mai multe tentative de a-si reface cariera de sportiv dar si pe cea actoriceasca, Rourke s-a pus pe picioare si se bucura de o perioada mai linistita.

 

 

 Dar marea noutate este ca la 64 de ani este din nou indragostit. Contrar tuturor asteptarilor, nu de o femeie, ci de un barbat. Este vorba de hairstilistul Giuseppe Franco, cu care s-a afisat recent in Beverly Hills.

 

  Cei doi s-au imbratisat si s-au sarutat cu patima pe strada, dupa ce au luat masa intr-un local sic, Cafe Roma.
Rourke, care a avut o relatie de sapte ani cu modelul rus Anastassia Makarenko, era imbracat sport, cu un hanorac gri cu gluga tras direct peste pieptul plin de tatuaje si pantaloni de camuflaj, si parea destul de exuberant, din moment ce si-a permis un moment ca-n "Brokeback Mountain" fara sa se sinchiseasca de fotoreporteri.  

 

 

Sursa foto: Google.com

Eva.ro