“As putea sa sun direct la Casa Alba, dar nu vreau sa fac asta, pentru ca este Melania acolo si n-as vrea s-o fac geloasa. Practic, eu sunt prima sotie a lui Trump. Deci eu sunt prima Doamna, ok?”  este declaratia cu care Ivana a starnit furtuna. 

 

Melania s-a simtit atacata si nu a lasat lucrurile neclarificate. Ea i-a raspuns  Ivanei printr-un mesaj de la Casa Alba, prin care arata clar ca nu este loc decat pentru o singura prima doamna, reusind sa hraneasca speculatiile privitoare la gelozia dintre sotii Trump. "Doamna Trump a facut din Casa Alba o casa pentru Barron si Presedinte. Ei ii face placere sa locuoiasca in Washington DC si este onorata de rolul ei de Prima Doamna a Statelor Unite.", a anuntat purtatoare de cuvant a primei doamne.

 

Trump si-a cunoscut prima sotie intr-un bar in anul 1976 si s-au casatorit un an mai tarziu. Acesta a insistat ca prima sotie, Ivana, sa semneze un acord matrimonial prin care aceasta nu ar avea acces la bunurile presedintelui. Dupa ce s-au casatorit, aceasta i-ar fi dat sotiei sale suma de 20.000 $ pe an conform acordului. Dupa scurt timp acesta ar fi incercat sa scape de contract pentru ca averea magnatului american ar fi crescut din ce in ce mai mult. In relatia sa cu Melania inca nu a fost facut public acest aspect. In anii '80, Donald si Ivana Trump erau doua figuri marcante in peisajul monden neyorkez, fiind implicati in proiecte majore de afaceri.

 

Casatoriti in 1977 in cadrul unei ceremonii fastuoase, cei doi au divortat in 1992, dupa un proces costisitor, in care s-au luptat pentru milioanele obtinute impreuna. Se pare ca Ivana ar fi primit, intr-un final, 20 de milioane de dolari. Nu de putine ori au fost momentele cand presedintele american a umilit-o in public pe fosta lui sotie declarand ca "Rochia pe care o poarta este una oribila" si "Cine ar vrea sa-i atinga sanii ei din plastic?"

 


Atunci cand Trump a spus ca a facut-o pe Ivana manager la hotelul sau "Plaza Hotel", acesta a declarat ironic in spatiul public ca "Sotia mea, Ivana, este un meneger de exceptie. O platesc cu un dolar pe an si in acest fel poate sa-si cumpere toate rochiile pe care le poarta", aceasta declaratie facand-o pe fosta sa sotie sa planga.

Perfecte