Rose McGowan, actrita americana in varsta de 44 de ani care a aruncat cu cuvinte grele la adresa lui Harvey, desciind perfect umilintele prin care a trecut in prezenta lui, este din nou in centrul atentiei. A fost victima hartuirii sexuale, Harvey promitandu-i faima in schimbul unor favoruri sexuale, iar acum Rose este protagonista unui nou scandal, cu droguri. Actrita a fost arestata marti seara pentru infractiunea de detinere a unor substante ilegale, despre care se crede ca sunt droguri – cocaina.

 

 

Mandatul de arestare a fost obtinut de Departamentul de Politie al autoritatii aeronautice Metropolitane din Washington si a fost emis pe 1 februarie. Rose McGowan a fost arestata marti pentru posesie de droguri, dar a fost eliberata pe o cautiune in valoare de 5.000 de dolari.

 

 

Acuzatiile de posesie de substante ilegale vin dupa o ampla ancheta a politie delansata in momentul in care vedeta si-a uitat cateva lucruri personale intr-un avion al companiei americane United airlines. Oamenii care se ocupau de curatenia in aeroport au imnanat lucrurile politiei si s-a declansat o ancheta dupa ce au fost gasite urme de cocaina pe ele.

 

 

Conform purtatorului de cuvant al biroului sefului de politie din Virginia, citat de revista Variety, Rose McGowan „s-a predat la inceputul dupa-amiezii la un centru de detentie pentru adulti din comitatul Loudoun”.

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro