Este o fata frumoasa si tanara, asa ca isi tine la curent admiratorii si prietenii cu tot ce face, fiind activa pe retelele de socializare. Totusi, nu primeste doar laude, ci si critici, iar Sandra nu se sfieste sa vina si cu un raspuns. La una din poze, a intrat in discutii cu alta fata.

 

 

 

Totul s-a intamplat pe Instagram, unde Sandra este activa si publica deseori fotografii. In una recenta, de tip selfie, Sandra a primit probabil niste comentarii negative, pentru ca raspunsul ei nu a intarziat: "Bezer Daniela, nu am nevoie de parerea dvs."


 

 

 Nu stim cu ce a suparat-o Daniela, pentru ca comentariul ei nu apare nicaieri, posibil ca a fost sters. Cu toate astea, Sandra a tinut sa precizeze urmatoarele: "Eu critica o accept, dar mi-i totuna de parerea Dvs, mai cititi odata raspunsul meu. Dar ce tine de rinoplastie, e in voga sau cum? Important sa te simti bine in pielea ta! Seara buna."


 

 

Se pare ca Sandra ar fi fost criticata ca si-a facut rinoplastie: "Eu critica o accept, dar nu inseamna ca trebuie sa fiu si de-acord. Iata de ex eu vreau sa zic ca esti cam prostuta, trebuie sa accepti critica!"


 

 

Nu este prima oara cand Sandra primeste comentarii dure la fotografiile pe care le publica. In trecut tanara a publicat o poza facuta la volanul masinii pe care o conduce, iar un internaut i-a atras atentia cu un comentariu destul de rautacios. "Fata ta arata de parca te-ar fi intepat 100 de albine. Zambeste mai mult, e mai dragut." a scris internautul.


 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/SandraDodon

Perfecte