Dupa ce in urma cu doua saptamani au petrecut impreuna sase zile din sapte, iar in presa au aparut zvonuri cum ca ar astepta primul lor copil, apropiatii cuplului spun ca acum au luat o pauza.

“In ultima vreme au avut foarte multe neintelegeri minore, iar o cearta mai serioasa i-a determinat sa se desparta. Totusi, vorbesc tot timpul unul cu celalalt, iar sentimentele lor nu s-au schimbat. Cu siguranta se vor impaca, dar acum au nevoie de ceva timp singuri”, spune o sursa apropiata de cei doi.

 

 

Cu paparazzi permanent pe urmele lor, “Amandoi s-au simtit coplesiti de presiunea si expunerea publica si nu vad lucrurile la fel in ceea ce priveste relatia lor”, a declarat o alta sursa.

Totodata, se pare ca in aceasta pauza, Selena incearca sa se reapropie de mama ei, Mandy Teefey. Femeia nu a fost niciodata un fan al lui Bieber si nu a vazut cu ochi buni ultima lor impacare.

 

Gomez si Bieber au fost vazuti ultima data impreuna pe 28 februarie, intr-o biserica. A doua zi, pe 1 martie, ea nu a participat la petrecerea de ziua lui de nastere. In schimb, in acea zi, a postat pe Instagram o fotografie in care facea referire la el si a scris “O persoana pe care o cunosc si care se intampla sa fie super cool, s-a nascut pe 1 martie 1994. Boom!”.

 

 

In timp ce Bieber a fost fotografiat in Los Angeles, Gomez se pare ca se afla la New York, a declarat o a treia sursa jurnalistilor de la E!.

Si activitatea lui de pe Instagram, de la inceputul acestei saptamani, i-a dus pe fani cu gandul la o despartire. El a dat like unei postari mai vechi de a actritei si vloggeritei Inanna Sarkis.

 

 

In noua ani, Justin Bieber si Selena Gomez, cuplul denumit de fani Jelena, s-au impacat si despartit de atat de multe ori, incat nici ei nu mai tin minte. Povestea lor de dragoste a fost in atentia intregii lumi, inca din prima zi si se pare ca oamenii inca nu s-au plictisit de dramele celor doi.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Adpm.rom