Cand ai o avere de 60 de milioane de dolari, nu te uiti la bani si iei cea mai mare vila. Ricky Martin si-a cumparat recent casa de 1.050 metri patrati, situata in cartierul select Beverly Crest. Casa are sapte dormitoare si noua bai, este situata pe varful dealului si beneficiaza de o panorama de vis. Vila e locul ideal de joaca pentru gemenii Matteo si Valentino, de sapte anisori.

 

 

Dormitorul principal are un semineu cu trei fete si o sala de baie imensa, dotata inclusiv cu sauna. La demisol, Ricky Martin isi va putea viziona in liniste videoclipurile sau filmarile din turnee in sala proprie de cinema. si pentru ca este un fumator ocazional, casa e perfecta fiindca este dotata cu un sistem anti-incendiu ultraperformant. 

 

 

Sub sufrageria imensa cu pereti de sticla si iesire la terasa se afla o crama care are o capacitate de depozitare de peste 800 de sticle. Podelele sunt cu parchet din stejar si pe terasa oaspetii se pot delecta in voie cu bauturile dintr-un bar select. Casa a venit la pachet cu un centru propriu de relaxare si infrumusetare si o sala de forta. 

 

 

Garajul este conceput pentru noua masini si sistemul de lumina si sonorizarea din casa sunt conectate in permanenta la telefonul mobil al lui Ricky Martin. Astfel ca lumina se aprinde cand starul parcheaza masina si muzica incepe sa sune in difuzoare de cum deschide usa. Casa a fost construita in 1953 si avea doar patru dor­mitoare si doua bai. Un dezvoltator local a cumparat-o in 2014 si a ­transformat-o intr-un veritabil palat. Initial a costat 3,5 milioane $. 

  

Sursa foto: Google.com

Click.ro